السبت، 18 فبراير 2017

رول فراخ بسجق مقدمة من الشيف هانب الجوهري

رول فراخ بسجق
مقدمه من الشيف هانى الجوهرى 


مدة التحضير 20
مدة الطهى 30

المقادير

300 جرام صدور
100جرام سجق
ملح وفلفل
2 عود ريحان
2جرام زعتر
50 جرام ذبدة
2 فص ثوم مفروم
4قطعه جبنه شيدر

طريقه العمل

يتم فتح الفراخ بشكل زى البانية
ويتبل بزعتر والملح والفلفل والجنزبيل
احضار سجق شرقى فى اواء مع ثوم وريحان و ممكن فلفل الوان
ويتم حشو الفراخ بسجق ويقفل جيدآ عليها
ثم يتم تسويه على الجريل او فى الفرن لمدة 10 دقائق على الاجانب
وإخراجها بعد ذلك
ثم احضار عجينه
مكوناتها
2كوب دقيق ملح وسكر وزيت زيتون 2 كوب مياة ويتم عجائنها وبعدها تفرد قطعه من العجينه ويتم لف الفراخ جيدا
يتم التسوية فى الفريد او زيت حتى يتغير لونها الى لون ذهبي
وتقطع كما هو واضح بالصورة
شيف هانى الجوهرى ...