رول فراخ بسجق
مقدمه من الشيف هانى الجوهرى
مدة التحضير 20
مدة الطهى 30
مقدمه من الشيف هانى الجوهرى
مدة التحضير 20
مدة الطهى 30
المقادير
300 جرام صدور
100جرام سجق
ملح وفلفل
2 عود ريحان
2جرام زعتر
50 جرام ذبدة
2 فص ثوم مفروم
4قطعه جبنه شيدر
100جرام سجق
ملح وفلفل
2 عود ريحان
2جرام زعتر
50 جرام ذبدة
2 فص ثوم مفروم
4قطعه جبنه شيدر
طريقه العمل
يتم فتح الفراخ بشكل زى البانية
ويتبل بزعتر والملح والفلفل والجنزبيل
احضار سجق شرقى فى اواء مع ثوم وريحان و ممكن فلفل الوان
ويتم حشو الفراخ بسجق ويقفل جيدآ عليها
ثم يتم تسويه على الجريل او فى الفرن لمدة 10 دقائق على الاجانب
وإخراجها بعد ذلك
ثم احضار عجينه
مكوناتها
2كوب دقيق ملح وسكر وزيت زيتون 2 كوب مياة ويتم عجائنها وبعدها تفرد قطعه من العجينه ويتم لف الفراخ جيدا
يتم التسوية فى الفريد او زيت حتى يتغير لونها الى لون ذهبي
وتقطع كما هو واضح بالصورة
شيف هانى الجوهرى ...
ويتبل بزعتر والملح والفلفل والجنزبيل
احضار سجق شرقى فى اواء مع ثوم وريحان و ممكن فلفل الوان
ويتم حشو الفراخ بسجق ويقفل جيدآ عليها
ثم يتم تسويه على الجريل او فى الفرن لمدة 10 دقائق على الاجانب
وإخراجها بعد ذلك
ثم احضار عجينه
مكوناتها
2كوب دقيق ملح وسكر وزيت زيتون 2 كوب مياة ويتم عجائنها وبعدها تفرد قطعه من العجينه ويتم لف الفراخ جيدا
يتم التسوية فى الفريد او زيت حتى يتغير لونها الى لون ذهبي
وتقطع كما هو واضح بالصورة
شيف هانى الجوهرى ...