الاثنين، 13 فبراير 2017

طريقة عمل فراخ بالجمبرى والكفيار - الشيف هانى الجوهرى

طريقة عمل فراخ بالجمبرى والكفيار

مقدمه من الشيف هانى الجوهرى 

كوك منيو

مدة التحضير ١٠
مدة الطهى ٢٥

المقادير

١٥٠ جرام صدور فراخ
٣ حبه جمبري للحم
معلقه صغيرة كفيار
٢ قطعه جبنه شيدر
روزمارى
ملح وفلفل
فلفل الالوان
معلقه صغيرة زعتر خشن
٤ معلقه هوت صوص
٢ معلقه ذبدة
١ فص ثوم

طريقة العمل

يفتح الصدر من الجهة العموديه زى طريقه حشوة الكوسه او بذنجان
ونتبل بى فلفل وملح ورزمارى
من الداخل
ثم يضاف قطعتين جبنه شيدر فى داخل الصدر
نحضر طاسة فيها جمبرى مع الثوم على النار لمدة دقيقه
ثم نبدا بالحشو الجمبرى والكفيار داخل صدر الفراخ ويضاف فلفل الالوان معها
نقوم بتسويه الفراخ على الجريل او طاسة تيفال او فى الفرن
نحضر طاسة على النار فيها زبدة وهوت صوص وزعتر ورزمارى
على نار هادئا
بعد تسوية الصدور يتم تنزيل عليها بصوص الهوت صوص
وبالف هنا
شيف هانى الجوهرى ..