الجمعة، 18 نوفمبر، 2016

طريقة تحضير تورتة الاوريو - الشيف رحاب احمد

اسم الوصفه/ تورتة الاوريو
مقدمه من/رحاب احمد


كوك منيو

مدة التحضير/ ساعتان
مدة الطهي/ ربع ساعه
مده التركيب/ ساعه

المقادير :

١ - عشر بيضات
٢- رشة ملح
٣-باكو فانيلا
٤- باكو بيكنج بودر
٥- اتنين كوب دقيق
مقادير الكريم
١- اتنين كوب ماء
٢- اتنين كوب كريم جانتيه

للتزيين:

علبة اوريو
ربع شوكلت خام

طريقة العمل :

تضاف مكونات الكيكه في العجان وتضرب
نسخن الفرن علي درجه عاليه
ونصب الكيكه علي ورق ذبده في صينيه مقاس ٢٨
وتدخل الفرن لمدة ربع ساعه
نقوم بتجهيز الكريمه
نضرب الكريم مع الماء في العجان
ونحضر الكيكه بعد تمام النضج ونقوم بتزينها بالكريمه
وبسكوت الأوريو ونصب علي وجه التورته الشوكلت بعد التسييح ونزينها بالمالتز الصغير علي وجهها
وبالهنا والعافيه