الثلاثاء، 27 ديسمبر 2016

دجاج بفالو مقدمه من شيف هانى الجوهرى

دجاج بفالو مقدمه من شيف هانى الجوهرى



 مدة التحضير 15 دقيقه
 مدة الطهى 25 دقيقه

المقادير

250 صدور فراخ
ربع معلقه فلفل اسمر
 معلقه ك زعتر خشن
 زجاجه هوت صوص
2 معلقه ذبدة كبيرة 2
معلقه زيت زيتون
 فص ثوم
 1 عدد بطاطس
 جزر و كوسه وكرفس وبروكلى ومشروم

 طريق العمل

 قطعتين صدور متبله ملح وفلفل وعصير بصل وبهارات حسب الرغبه فى وعاء لمدة 20 دقيقه يتم تسويه الصدور على الجريل او فى طاسه على نار هادا جدا  او ادخلها فى الفرن بعد ما تعمل صدمه ليها على النار دة فى حاله لو مافيش جريل يتم عمل بطاطس بورى مع خضار سوتيه نصف سواء

 مقادير الخضار سوتيه 

تبيله فص ثوم مع زيت زيتون مع سن من الزعتر الخشن فلفل ابيض سنه من ورقه فوريه عمل صوص بفالو احضار طاسه على النار هادا ويتم اضافه زجاجه من هوت صوص مع ذبدة والزعتر الخشن وفلفل ابيض بسيط مع تقليب جيد حتى يضاف صدور الفراخ المستويه عليها كما واضح فى الصورة
 بالف هنا شيف هانى الجوهرى ......